BARTIN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında "Bartın'ı Geleneksel Mutfağına Bilimsel Bir Bakış" konulu panel gerçekleştirilmiştir.

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Müdürlüğümüzün Kültür ve Turizm alanlarında uzman personelleri tarafından "Bartın'ı Geleneksel Mutfağına Bilimsel Bir Bakış" konulu panel gerçekleştirilmiştir.


346b9444-4767-4618-9845-64a169000aba.jpg



d6283a70-568d-4b5c-8a2b-3425cb491321.jpg




fb9f576d-5dda-4b6b-8a3a-a0884b2d033c.jpg




9adfea18-809e-48ee-affd-76bde1fdf407.jpg



a2ec801b-74a6-46c1-8b7a-853a535546e2.jpg



ccd5f166-96da-4357-8f11-f0110400050d.jpg




7ae350fd-78ba-4219-a6db-6d0794b8068c.jpg



df7e794a-d63c-4601-bbe3-9ddf197b4643.jpg